Search

“These go to eleven”

Updated: Sep 2, 2020

Monet muistavat dokumentaarisen rock-komedian “This Is Spinal Tap”, joka jaksaa naurattaa edelleenkin. Dokumentin eräs huippukohta on, kun kitaristi Nigel Tufnel esittelee kitaravahvistintaan, jossa kaikkien potikoiden maksimi on normaalin kymmenen sijaan yksitoista, jotta tarvittaessa saadaan vielä lisää tehoja soittoon. Kun ohjaaja kysyy, miksei kympistä tehdä kovaäänisempää, Tufnel miettii hetken ja sanoo ”These go to eleven”.


Logiikka ei välttämättä aukea maallikolle, mutta ei sen tarvitsekaan. Bändi tekee sitä mitä rakastaa, uskoo tekemiseensä ja kerää lisäfiilistä kaikenlaisilla poppakonsteilla. Ja jos oikein yksinkertaisesti ajattelee, tästä voi myös ammentaa tämän päivän yritysmaailmaan.


Kun teet sitä, mitä rakastat ja haluat keskittyä siihen, millä luot arvoa asiakkaillesi – ja elinkeinon itsellesi – voit käyttää muissa tukitoiminnoissa itsellesi sopivia kumppaneita. Me Yläkierteessä olemme tottuneet tekemään kympistä yksitoista. Me olemme tehokkaita ja mukavia – ja autamme sinua keskittymään omaan tekemiseesi.


Meihin kannattaa ottaa yhteyttä ja pyytää vaikka kahvittelutuokio, jonka perusteella sovittelemme palikat yhteen ja teemme yhteistyötarjouksen. Kun investoit aikaasi hieman tähän, pääset myöhemmin vähemmällä ja voit nauttia yhteistyön hedelmistä kuin Nigel Tufnel – täysillä.


31 views0 comments

Recent Posts

See All
  • Facebook
  • Instagram

© 2021 Yläkierre

Get in touch

Mon to Fri: 9:00 - 17:00

Weekends:

In emergency cases

Get in touch

Mon to Fri: 9:00 - 17:00

Weekends:

In emergency cases

Contact information